Υπηρεσίες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Όλοι μας οι καθηγητές είναι σοβαροί  επαγγελματίες του χώρου με εμπειρία και αληθινό ενδιαφέρον για την επιτυχία των μαθητών μας.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ  ΚΡΙΣΗΣ

 Προσαρμόσαμε τα  δίδακτρά μας στην σκληρή  οικονομική  πραγματικότητα, την οποία  όλοι βιώνουμε, έτσι ώστε να μην  στραγγαλίζεται  το οικογενειακό εισόδημα με την φοίτηση των παιδιών σας.

ΤΜΗΜΑΤΑ  ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ

διαφορετικών  επιλογών και δυνατοτήτων, ή και αυστηρά ιδιαίτερα  μαθήματα.

ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Έχουμε πάντα φιλική, άοκνη και ειλικρινή διάθεση να ακούσουμε τις δικές σας απόψεις  και παρατηρήσεις , ώστε να λύσουμε μαζί  οποιαδήποτε απορία  αφορά στο νέο εξεταστικό σύστημα είτε σε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα σας απασχολεί αφού και  εμείς  εκτός από εκπαιδευτικοί είμαστε ταυτόχρονα και γονείς …

ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠO ΤΗΝ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Προετοιμασία των μαθητών της Β΄ Λυκείου σε μέρος της ύλης της Γ΄ Λυκείου, σε βασικά μαθήματα της κατεύθυνσής τους, εφ’όσον το επιθυμούν.
Με αυτήν την διαδικασία ο μαθητής της Β΄ Λυκείου αρχίζει να εξοικειώνεται με την ύλη που θα αντιμετωπίσει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις καλύπτοντας  ένα σημαντικό μέρος της ύλης

ΒΙΒΛΙΑ  ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Βιβλία – εκδόσεις του φροντιστηρίου μας  δωρεάν  ολοκληρωμένα βοηθήματα,  γραμμένα από τους  καθηγητές μας και τυπωμένα καλαίσθητα, ώστε να κάνουν τη μελέτη όχι μόνο ουσιαστική αλλά και ευχάριστη.

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ  ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Ένα μήνα πριν τις τελικές εξετάσεις τα φροντιστήρια μας παρέχουν δωρεάν τα επαναληπτικά φυλλάδιά των καθηγητών μας τα οποία περιέχουν μια πλήρη θεματολογία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαρκής επικοινωνία με γονείς - κηδεμόνες μέσω :
Α) Τεσσάρων προγραμματισμένων  χειμερινών ενημερώσεων και μιας θερινής.
Β) Γραπτών αξιολογήσεων και βαθμών διμήνων.
Γ)   Συχνής  αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) για άμεση και αποτελεσματική ενημέρωση
Δ) Τηλεφωνικής επικοινωνίας  όταν και όποτε χρειαστεί

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Κάθε τακτική ενημέρωση  συνοδεύεται από αναλυτική γραπτή αξιολόγηση καθώς και από την βαθμολογία των μαθητών  μας  στην προφορική τους καθώς και στην γραπτή τους επίδοση. Δηλαδή  στις αξιολογήσεις μας παρουσιάζονται αναλυτικά όλοι οι βαθμοί των μαθητών μας   στα τέστ και στα διαγωνίσματα , η συνεργασία τους με  τους διδάσκοντες , η προσπάθεια που κατέβαλαν , η συνέπειά  στις γραπτές εργασίες τους κ.λ.π.

 ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ  ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ

Μετά το τέλος των εξετάσεων της Γ’ Λυκείου και αφού ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων φοιτητών, εξειδικευμένο επιτελείο καθηγητών αναλαμβάνει την καθοδήγηση του υποψηφίου για την σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού του δελτίου. Τονίζεται ότι η συνεργασία αυτή γίνεται απόλυτα  εξατομικευμένα με κάθε υποψήφιο αφού του προσφερθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, δηλαδή βάσεις εισαγωγής προηγουμένων ετών και προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης για κάθε σχολή.

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Φ.Ε.

Συμμετοχή των φροντιστηρίων μας στα ετήσια  επαναληπτικά διαγωνίσματα που οργανώνει  πανελλαδικά η ΟΕΦΕ, με επιτήρηση και  συνθήκες που «προσομοιώνουν» τις αντίστοιχες συνθήκες που θα συναντήσει κάθε μαθητής στις εξετάσεις.